hoe om te kopen en kies weed eters

Katina Lewis is een freelance schrijver en een fervent tuinman. Ze heeft ook een extreme voorliefde voor de wereld van kruiden en warme gerechten, en is een fervent storm watcher en fotograaf.

Rachel Klein is een fervent tuinman, en een meester in het groeiende alles van elementaire kruiden druiven – zonder het gebruik van herbiciden of pesticiden. Ze houdt ook van om te drogen, jam of augurk wat ze groeit. Rachel heeft tuinieren deskundigheid buiten haar jaar.

Redenen voor het kopen van een Weed Eater

Wiet eters, ook wel bekend als Draadstrimmer of weed Whackers, worden doorgaans gebruikt als heggenscharen of Edgers te helpen houden trottoirs en werven schoongemaakt en vrij van onkruid.

Soorten Weed Eater

Meeste weed eters een lange as met de handgreep aan één einde en een spoel van draad aan het andere uiteinde. De plastic reeks draait op hoge snelheid om het onkruid te snijden. Wat wiet eters zijn kleiner en sommige zijn meer wijdverbreid gebruik. Maar hoe weet je welke weed eter is geschikt voor u?

Kenmerken

TIP: Onze deskundige tuinieren adviseur, Rachel Klein voegt daaraan toe: “Weed eters zijn geweldige hulpmiddelen voor degenen onder ons die rugklachten of problemen met bukken Elimineer onkruid comfortabel, zonder de constante op en neer stress van ze met de hand te trekken.”.

Elk gazon of tuin heeft verschillende behoeften. Hetzelfde geldt voor de tuinman of de huiseigenaar het verzorgen van de tuin of gazon. Sommige onkruiden zijn moeilijker dan anderen, dus uitzoeken welke onkruid moet je kwijt kan helpen bij de beslissing. Comfort kan ook een factor zijn. Kijk goed naar de hendel aan de wiet eter om ervoor te zorgen dat u een comfortabele grip.

TIP: Rachel al doet vermoeden, “Denk ook aan het kopen van een onkruid eter vizier Onkruid wordt afgesneden bij hoge snelheden en kon direct aan je vliegen Een beschermende vizier zal uw gezicht en ogen te beschermen tegen deze, samen met stenen en vuil dat ook kan worden geprojecteerd in.. de lucht. draag altijd handschoenen, een lange broek, en oogbescherming bij het gebruik van je wiet eter. ”

Er zijn drie belangrijke soorten weed eters: Plug-in, batterij en gas weed eters; Plug-in – elektrische weed eters gebruik geen gas of olie.. Ze zijn volledig elektrisch. Ze meestal niet zo veel macht als hun gas tegenhangers, maar ze zijn perfect voor kleine werven en gazons. De keerzijde van het gebruik van een elektrische weed eter wendbaarheid en beweging zou kunnen zijn. U wordt beperkt door de lengte van het verlengsnoer en waar uw verkooppunten zou kunnen zijn. Elektrische weed eters ook de neiging om een ​​beetje kleiner dan hun tegenhangers gas en het voordeel is dat het lichter in gewicht en veel rustiger.

TIP: Rachel voegt daaraan toe: “Ze zijn bijzonder gemakkelijk om te beginnen met een druk op de knop elektrische weed eters zijn ook zeer milieuvriendelijk, produceert geen uitstoot helemaal in vergelijking met hun gas tegenhangers die zwaar vervuilen.!.”

Batterij – batterij aangedreven weed eters zijn licht en geruisloos. Ze kunnen overal worden en zijn zeer nuttig in het geval van een langere stroomonderbreking. Batterijen doen ned worden vervangen, en het hebben van extra bij de hand is een geweldig idee voor het geval de batterij doorbrandt tijdens je werk.

TIP: Rachel merkt op: “Sommige elektrische weed eters zijn oplaadbaar, dus met enkele kleine voorhand plannen van uw beweging is niet langer bestuurd door een verlengsnoer.”; Gas – Gas weed eters zijn de kracht paarden van de wiet eters. Ze kunnen meestal gesneden meer en hebben meer draad dan hun elektrische tegenhangers. Ze vereisen gas en soms een mengsel van gas en olie, afhankelijk van het model. Aangezien gas weed eters niet worden beperkt door een netsnoer, kunnen ze plaatsen te bereiken die misschien hun elektrische tegenhangers kan niet zoals een veld in de buurt van het huis of de uiterste rand van de werf. Het nadeel is dat zij over het algemeen zwaarder, luidruchtiger en vereisen gas en olie te bedienen.

TIP: Rachel beveelt, “Het maakt niet uit wat voor soort whacker je wilt, het kopen van extra plastic of nylon koord is een geweldig idee De string kan breken of slijten, en met meer bij de hand kan het verschil tussen het hebben van betekenen voor uw gazon te stoppen met werken. en ga naar de winkel of niet het breken van je pas helemaal. ”

Elk jaar, verwerkende bedrijven komen met veel nieuwe features voor onkruid Whackers. Sommigen komen met schouderbanden om u te helpen het gewicht van de grotere gas aangedreven eters ontbloten. Sommige hebben een dubbele ‘blades’ die het werk efficiënter of snelheidscontroles gedaan om te helpen u uw snelheid aan te passen aan uw werk kunt krijgen. Anti-vibratie handgrepen vermoeidheid te verminderen wanneer gehouden, en ergonomische handgrepen contour perfect aan uw grip. Lees over alle nieuwe functies en kiezen voor een model dat je favorieten zijn gecombineerd. De prijzen, prijzen van de wiet eter variëren, afhankelijk van het type en het vermogen van de wiet eter u koopt. Sommige winkels hebben de verkoop als de wiet eter seizoen komt rond in het vroege voorjaar, wanneer het onkruid net beginnen te porren hun stengels omhoog door de grond. Het typische bereik voor elektrische weed eters is overal van rond de $ 40 tot $ 100. Gas weed eters variëren meestal een beetje hoger, van rond de $ 80 tot $ 200;. Waar vind je een Weed Eater kopen; Elke goede huis en tuin winkel zal wiet eters hebben, en de meeste afdeling winkelketens zullen hen hebben tijdens het tuinseizoen (van het vroege voorjaar tot de late herfst). U kunt in staat zijn om weed eters te huren van een trekker of tuin aanbod op te slaan als je niet zou willen kopen. Kijk naar koopjes op het begin van het seizoen, maar niet verwaarlozen end-of-the-season sales.

TIP: Rachel adviseert, “Great deals kunnen online worden gevonden, waar je het perfecte model voor u kan zonder om te beslissen in de beperkte beschikbaarheid van een winkel op een laag budget, garage sales bevatten meestal een aantal grote tuin gereedschap gevonden, en. je zou kunnen struikelen op een geweldige deal. “