hoe om uw baby kwekerij met creatieve kleurblokken versieren

Stap 1: Planning

Stap 2: Het schilderen

Stap 3: Het creëren van kasten en planken

Stap 4: Prêt-à-Color Blocks

Stap 5: Playhouse

Stap 6: Tapijten

Stap 7: Wall decor

Het verfraaien van een babykamer is een project dat de ouders-to-be naar uit te kijken. Er is geen noodzaak om een ​​fortuin uit te geven om te slagen om een ​​leuke, gezellige en ontspannende omgeving voor uw baby te creëren. De sleutel is creatief en innovatief te zijn. Kleuren spelen een belangrijke rol in een dergelijk project. Laten we bespreken een aantal ideeën die je kunt toepassen, simpelweg door het gebruik van kleur blokken.

Allereerst moet je het allemaal plannen uit om zo in staat zijn om de gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het project aan te schaffen. Begin met het bepalen van de algemene kleurenschema. Dan, de aankoop van de verf, en wat hout. U kunt zelfs in slagen om kant en klare gekleurde blokken die u ook kunt gebruiken als we hieronder zullen worden beschrijven kopen.

Er zijn verschillende ideeën die u kunt toepassen binnen het concept van kleur blokken. U kunt allereerst verf de wanden van de kwekerij zodanig door het kleuren van de muren in verschillend gekleurde vierkanten naast elkaar. Het effect dat ontstaat is zeer aantrekkelijk. Het is ook een manier om de ruimte groter lijken, behalve dat veel kleurrijker.

Het beste is om kleuren die niet donker zijn te gebruiken. Lichte kleuren zorgen voor een gevoel van vrede en rust. Mix en match verschillende tinten van dezelfde kleur een mooier effect uit te brengen. De blokken die u verf kunnen van verschillende grootte zijn, zodat een groter contrast uit te brengen. Het is ook een goed idee om een ​​grens of behang uit gekleurde blokken plakken.

Gekleurde blokken kan ook worden gebruikt in de vorm van kasten en planken. Het is relatief eenvoudig om ze zelf te bouwen. Knip het hout en assembleren in blokjes van verschillende kleuren. Vrijwel alles wat je nodig hebt is een multiplex platen gesneden en aan elkaar geschroefd om blokken te vormen. Verf ze in verschillende kleuren om een ​​meer aantrekkelijke sfeer te creëren.

Ze kunnen in een eenheid worden opgenomen, of anders hier en daar verspreid speelgoed in opslaan. Het beste is dat je ze kunt aanpassen aan de vorm en grootte je wilt. U kunt ze plaatsen onder een raam of stapel ze tot een eenheid die is nogal lang te maken, of anders hang ze als een wandrek. U kunt ook hun kant te versieren door sjabloneren foto’s, letters of cijfers.

Er zijn ook kant-en-klare kleur blokken die je kunt kopen. Ze komen in verschillende maten en materialen, met inbegrip van de traditionele houten blokken, plastic blokken en de kussens Ones. Deze laatste zijn zacht en bont, en zijn ideaal voor zowel veilig spelen en voor het versieren van doeleinden ook. Ze zijn vaak leerzaam, omdat ze vaak de letters van het alfabet of cijfers.

Blokken kan ook worden gebruikt om een ​​speelhuis waar het kind kan spelen bouwen. Het is niet alleen een innovatieve decoratieve aanvulling op de kwekerij, maar ook een groot stuk speelgoed voor het kind.

Om de ideeën waar de blokken zijn de belangrijkste thema aan te vullen, is het het beste om een ​​tapijt dat een ontwerp dat uit verschillende vierkanten en rechthoeken beschikt kiezen.

Tot slot maakt de naam van de baby van het alfabet blokken en bevestig op een prominente gebied van de muur. U kunt zich ook hechten stickers met blokvormige thema’s.