hoe polyurethaan lijm te verwijderen van uw haar

Stap 1 – Apply Your Mineral Oil

Stap 2 – Verwijder de Glue

Als polyurethaanlijm in contact met je haar is gekomen, mag je benieuwd hoe het te verwijderen. Als dat zo is, zult u blij zijn te vernemen dat het krijgen van polyurethaan lijm uit haar een verrassend stress-vrij ervaring kan zijn.

Begin de polyurethaanlijm verwijdering proces door uw haar grondig bevochtigen. Een afneembare douchekop werkt bijzonder goed voor deze taak. Zodra je haar voldoende is doorweekt, gebruik je handen om een ​​eetlepel minerale olie van toepassing op de geïnfecteerde plek. Zorg ervoor dat krachtig wrijven de olie in met uw vingers, gebruik dan een fijne kam om uit elkaar te breken de lijm.

Je moet nu je vingers gebruiken om trek de gebroken stukjes van lijm uit je haar. Voorzichtig grijpen van de stukken van de lijm die het dichtst bij je hoofdhuid en ga verder om ze af te trekken in een opwaartse mode. Zodra alle de lijm met succes is verwijderd, krachtig shampoo je haar. Na het spoelen van de shampoo, inspecteren uw hoofdhuid en herhaal de stappen 1 en 2 als lijm in je haar blijft.