hoe remblokken veranderen

Stap 1 – Bepalen of je remblokken moeten worden veranderd

Stap 2 – De voorbereiding van uw auto

Stap 3 – Het opheffen van de Car Up

Stap 4 – Het verwijderen van de onderdelen

Stap 5 – Het installeren van de pads

onderwerpen

Niets is belangrijker dan het vermogen van uw auto om efficiënt te vertragen en stoppen met zichzelf. Wanneer de remblokjes niet goed werken, je brengt u uzelf en uw passagiers in gevaar. Echter, het bepalen of je remblokken moeten worden gewijzigd en het veranderen van hen is makkelijk als je deze paar stappen te volgen.

Ten eerste, moet u uw remblokjes controleren om te zien hoeveel ze zijn versleten. Kijk naar de remblokken van buiten de voorband. Op veel auto’s, als je kijkt door de openingen in het buitenste deel van het wiel, kunt u de pads gemakkelijk zien.

Controleer vervolgens de diepte van het pad. Als het minder dan 1/4 inch, moet u de pads snel veranderen. Als de diepte van de remblok is minder dan 1/8 inch, moet u ze krijgen veranderd meteen, zodat je niet de rotor beschadigd.

Bovendien, als je een janken, krijsend, of piepend geluid tijdens het rijden te horen, moet u krijg je remblokken veranderd.

Als je eenmaal hebt besloten dat je nodig hebt om je remblokken te veranderen, blokkeren de achterwielen. Hiermee wordt voorkomen dat uw voertuig gaat rollen wanneer u de auto met een krik. Dan, zet de auto in “parkeren” en zet de parkeerrem.

Met behulp van een band ijzer, draai de wielmoeren op de wielen. Draai ze net genoeg, zodat ze zijn gratis en eenvoudig te draaien met de band ijzer. Vervolgens zet de krik onder de auto, met behulp van een krik staan ​​voor de veiligheid. Breng de vooras van de grond. Zet uw jack stands onder elke axel, en laat de auto op de tribunes.

Gericht op het veranderen van een zijde van remblokken tegelijk. Verwijder de wielmoeren en het wiel en verwijder de bouten waarmee de remklauw zijn plaats te houden. Schuif de beugel weg van de rotor. U zult de remblokken te zien. Verplaats de zuiger terug naar zijn “full open”. Door dit te doen zal het remsysteem terug naar de oorspronkelijke positie te brengen om de nieuwe remblokken tegemoet te komen.

Als uw pads zijn gebroken, moet u ze te repareren. Of u nu een professionele reparatie hen of doe het zelf zal waarschijnlijk bepalen op hoeveel geld je wilt uitgeven.

Verwijder vervolgens de oude remblokken uit de remklauw. Zij moeten gemakkelijk te schuiven, maar als ze dat niet doen, kunt u een koevoet te gebruiken. Vervolgens zet de nieuwe remblokken op.

Smeer de nieuwe remblokken aan de achterzijde van de elektroden, de zijde die niet in contact komt met de rotor, met een hoge temperatuur remvet. Dit zal onnodige gegier en geluiden te voorkomen wanneer u uw remmen.

Tot slot, monteer het remsysteem in omgekeerde volgorde van de manier waarop je het uit elkaar gehaald in het begin.