hoe remklauwen veranderen

Stap 1 – Set Up

Stap 2 – Het verwijderen van de oude Calipers

Stap 3 vervangen New Beugels

Stap 4 Bloeden de Remmen

Wanneer je ontdekt dat je nodig hebt om je remklauwen vervangt u misschien denken dat het een grote reparatie. Echter, dit is eigenlijk een eenvoudige reparatie kunt u slechts een paar uur te voltooien. De meest prominente reden om remklauwen te veranderen is, omdat de beugel’s cilinder boot pauzes. De cilinder boot is het deel van de remklauw of de remvloeistof houdt. Deze vloeistof is vereist wanneer de cilinder duwt de remblokken tegen de rotor om uw voertuig stop te maken. Wanneer de boot op de remklauw breekt zal de pauze vloeistof niet door, en je kan een moeilijk, zo niet onmogelijk, ontmoeting hebben wanneer het proberen te vertragen of stoppen met uw auto. Beschouw de volgende stappen om uw remklauwen veranderen.

Voordat u uw remklauw kan vervangen zijn er een paar dingen die je moet eerst instelt. Ten eerste, moet u de krik omhoog aan de kant waar u het vervangen van de remklauw. Vervolgens plaats assteunen onder het voertuig. Verwijder het wiel en plaats een opvangbak onder de remmen om de remvloeistof voor verwijdering te vangen.

Nu kunt u de oude remklauw af te nemen. Verwijder de bout die de remleiding om de remklauw hecht. Kijk nu naar de achterkant van uw remklauw. Er zijn twee bouten die de remklauw op te houden. De remklauw bout instrument varieert voor verschillende automerken. Gebruik het juiste gereedschap dat u van de onderdelen winkel gekocht om de bouten te verwijderen. Als u problemen ondervindt bij de bouten te verwijderen omdat er niet genoeg ruimte in de ruimte voor het gereedschap zet je stuur om meer ruimte te maken. Zodra u de bouten van het afsluiten van een rubberen hamer en klop de remklauw van de rotor. Verwijder vervolgens de oude remblokken van de oude remklauw en zet ze opzij. Weet je nog hoe zij uit de remklauw.

Wanneer je begint het vervangen van de remklauw zijn er weinig wat je wilt zoeken. Wordt de cilinder van de remklauw is gestoken helemaal in de remklauw? Als de cilinder is niet helemaal in u een C klem en een kleine raad van bestuur nodig heeft. Plaats de raad over de cilinder, neem dan de C klem en draai totdat de cilinder is helemaal in. Je moet ook de ontluchter moer, die eruit ziet als een vet montage, in het gat in de remklauw te voegen. Vervolgens zet de remblokken terug in de remklauw de manier waarop ze uit de oude remklauw kwam. Zodra u de pads in, schuif de remklauw terug over de rotor. Vervang de bouten en sluit de remleiding aan de remklauw.

Je zult iemand aan de binnenkant van uw voertuig bij het ontluchten van de remmen nodig. Zoek het gebied om remvloeistof toe te voegen onder je motorkap en beginnen met het toevoegen van vloeistof. Vervolgens vraagt ​​de persoon in de auto om de remmen drie keer te comprimeren. Dan hebben ze houden het pedaal helemaal naar beneden op de derde pomp. U kunt dan draai de ontluchter moer, alleen een beetje niet helemaal, waardoor de lucht uit de lijn komen. Herhaal deze stappen totdat alle lucht uit de leiding wordt verwijderd. Top van de remvloeistof en test je bakt in uw oprit voordat u het verkeer in te voeren.