hoe roestvrijstalen spoelbakken kiezen

Dikte of Gauge

Materiaal of Composition

Design and Style

installatie Style

Roestvrij staal spoelbakken hebben uitstekende eigenschappen, dat huiseigenaren aan te trekken om hen te kiezen voor hun keuken. Ze zijn niet gemakkelijk gedeukt en bekrast, en niet gemakkelijk besmet, gekleurd of verroest. Aangezien de kwaliteit, het ontwerp en de stijl van de rvs spoelbakken zijn niet hetzelfde van het ene naar het andere model, het is, maar juist om het beste voor de aankoop te kiezen. Hier zijn een aantal dingen te overwegen.

De meter wordt de dikte van het metaal, een belangrijke eigenschap die niet mag worden genegeerd. Wees voorzichtig, omdat de meter is omgekeerd evenredig met de dikte van het metaal. Dus een wastafel met een lagere gauge dikker is dat een hogere gauge. De meters van een gootsteen range van 16 tot 22 van dikker dunner. Houd in gedachten dat dunnere putten zijn lawaaierig en meer vatbaar voor deuken en krassen. Aangezien een aanrecht gewoonlijk gebruikt voor constant koken en afwassen activiteiten, is het belangrijk te kiezen dat een lagere gauge, waardoor een dikkere metalen. Die van goede kwaliteit is een meter van 16 tot 18 jaar.

Roestvrij staal heeft nikkel en chroom daarin, om het minder gevoelig voor corrosie maken. De sterkte van het materiaal heeft te maken met de toevoeging van deze 2 componenten. Deze componenten ook glans en glans toe te voegen aan het staal. In het ideale geval wordt 18 procent van chroom en 10 procent van de nikkel toegevoegd aan de belangrijkste stalen onderdeel, een uitstekende kwaliteit gootsteen te creëren. Omdat sommige putten worden verbloemd de indruk wekken dat ze zijn van goede kwaliteit te geven, is het het beste om te informeren over de samenstelling van de gootsteen, of op zijn minst te controleren de productomschrijving en de fabrikant, alvorens te kopen.

Stijl is een persoonlijke keuze en moet worden overgelaten aan de koper. Vergeet niet dat deze putten rond, vierkant, rechthoekig of ovaal kan zijn in vorm. Bij het kiezen van een vorm, rekening houden met de locatie voor de installatie. Let op de afmetingen en gebruik ze als een leidraad bij het kiezen van een wastafel die past in de afvoerput. Dit is zeer belangrijk bij het kiezen van een vervangende wastafel. Denk aan het aantal bowls in de gootsteen ook. Een dubbele kom configuratie wordt vaak gebruikt, maar sommige mensen de voorkeur aan een full-sized enkele spoelbak hebben, voor meer ruimte.

De installatie stijl is van het grootste belang. De 2 belangrijkste installatie types zijn de onderbouw en de drop-in types. Het aanrecht materiaal, evenals uw eigen voorkeur moeten worden overwogen bij de keuze tussen de 2.

De spoelbak is het beste voor tegels, marmer, graniet of een andere stevige ondergrond werkbladen. Sinds de gootsteen onder het aanrecht zal worden geïnstalleerd, zal het eruit alsof het is onderdeel van het gehele ontwerp en niet te scheiden.

De drop-in type kan rusten op een al aanrecht materiaal en kan worden vervangen zonder de balie of de leidingen materialen verstoren. De wastafel is geïnstalleerd door simpelweg te laten vallen in een cut-out op het aanrecht.