hoe schoon te maken en te onderhouden betonnen terras straatstenen

Stap 1: Het vegen

Stap 2: Inspectie

Stap 3: Eerste Wash

Stap 4: Het vinden en behandelen van Stains

Stap 5: Het herstellen

Concrete patio straatstenen zijn populair en gevonden in verschillende buitenruimtes. Relatief gezien, ze zijn zeer duurzaam en vereisen weinig onderhoud en de instandhouding. Echter, je nog steeds ervoor zorgen om ze schoon te maken en om ze in goede staat te houden. Volg de onderstaande om effectief reinigen van uw betonmolens de eenvoudige stappen.

Het is belangrijk om regelmatig te vegen de patio. Gebruik een push bezem om beter te verzamelen van de stof en vuil. Als de straatstenen randen en eventuele scheuren hebben ontsloten, zal je nodig hebt om meer effectief te verwijderen elke opbouw. Als er ijs of sneeuw, moet u wellicht een schop gebruiken om ze effectief te verwijderen. Mocht u ervoor kiezen om te gebruiken ijs smelt producten, omdat je het gevoel dat er te veel sneeuw weg te scheppen, in gedachten houden dat je zal moeten om de plassen onmiddellijk daarna te verwijderen. Waardoor een veel gesmolten ijs op de straatstenen gedurende een relatief lange tijdsperiode zal waarschijnlijk schade veroorzaken aan de straatstenen. Eventueel zand of gruis moet ook worden verwijderd, en indien modder ontwikkelde het beste om het wegspoelen.

Zodra het grootste deel van het vuil is sweeped of weg geschept, moet je wat tijd doorbrengen het inspecteren van de straatstenen. U kunt gebieden die zijn gebarsten, of anderen waar er vlekken merken. Onvermijdelijk, zal je nodig hebt om dit te treden als voor de behandeling of dergelijke problemen te repareren.

Begin met het spoelen van de patio straatstenen met veel water, met behulp van een tuinslang. De stroom van het water zal helpen om de meer hardnekkige vuil te verwijderen. Echter, een te hoge druk niet als je schade aan de straatstenen kunnen veroorzaken. Voeg wat mild schoonmaakmiddel en schuren de straatstenen met een push bezem. Vervolgens afspoelen met schoon water en goed laten drogen. Knijpen het water weg met een knijper zal het opdrogen stadium te vergemakkelijken, vooral als het niet gebeurt op een zonnige dag.

Als er nog steeds geen vlekken vertrokken na de eerste wasbeurt, dan betekent dit dat je nodig hebt om na te gaan wat voor soort vlek het is om zo beter te behandelen en hopelijk verwijderen. Schimmel vlekken kunnen vaak effectief worden verwijderd door het toepassen van bleekwater naar water en goed schrobben. Bij olievlekken, het beste wat vloeistof ontvetter toepassing. Elke verfvlekken moeten worden afgeschraapt of verwijderd worden met verf stripper. Probeer altijd reinigingsmiddelen die niet zijn zuur of gemaakt van chemische stoffen die de straatstenen zou kunnen schaden gebruiken ‘verder af te maken. Verkleuren of vervagen kan leiden als je geen speciale aandacht in deze gevallen.

Goed onderhoud vereist af en toe een reparatie nodig heeft. Scheuren of gaten moeten worden gevuld om te voorkomen dat de scheuren van steeds groter en dieper. Als onkruid ontwikkeld in eventuele scheuren, zorg ervoor dat ze onmiddellijk te verwijderen. Dan, het reinigen van de scheuren of gaten van vuil, resten of losse stenen. Als je klaar bent, vul ze met een geschikte voegen. Glad het goed en laten drogen. Dan gelden sealer voor een betere bescherming.