hoe schoon te maken en te onderhouden canvas raam luifels

Stap 1 – Voorbereiden van de Materials

Stap 2 – Voorbereiden van de Luifel

Stap 3 – Het reinigen van de Luifel

Stap 4 – Het handhaven van de Luifel

Terwijl canvas window luifels heel veerkrachtig kan zijn, en vereisen weinig onderhoud, is het nog steeds mogelijk om hun esthetische waarde te verhogen en hun levensduur langer door het verzorgen van hen behoorlijk. Preventieve zorg kan veel om je canvas luifel in goede conditie te houden doen. Daarnaast kan regelmatige schoonmaak helpen de luifel te kijken zijn best. Hoewel beide van deze taken een beetje moeite zal nemen, hebt u waarschijnlijk al het nodig is om ze nu al uit te voeren leveringen. Wat volgt, moet je alles wat je moet weten om de slag te gaan geven.

Hoewel er veel dingen die je kunt gebruiken om doek schoon te houden, is de beste en eenvoudigste gemaakt van twee dingen die je waarschijnlijk al in uw huis-afwasmiddel en water. Meng een gelijke hoeveelheid afwasmiddel en warm water in een emmer, vul dan uw spuitfles met het resulterende mengsel. Sla de emmer vol met water en zeep en voor later in het geval het je lukt om je spuitfles legen.

Vervolgens moet je de voortent klaar om te worden gereinigd te krijgen. Gebruik een lange steel bezem om vuil, stof en spinnenwebben knock off van de onderkant van je canvas luifel. Doe hetzelfde voor de top. Terwijl u niet in staat zullen zijn om zelfs maar in de buurt van het krijgen van uw voortent te reinigen deze manier zul je bespaart jezelf een hoop problemen bij het daadwerkelijk schoonmaken.

Nu is het tijd om uw schoonmaak mengsel aan het werk gezet. Gebruik uw spray fles om de vacht van de bovenkant van je tent met water en zeep. Zodra je dit hebt gedaan, gaan over de gehele bovenkant van de luifel met uw penseel. Je moet in staat zijn om het grootste deel van het vuil dat heeft opgebouwd op deze manier te verwijderen, en los van de rest. Als er enige plekken die te ver terug te bereiken met een borstel, gebruik je bezem om ze te schrobben.

Zodra je dit hebt gedaan om uw tevredenheid, afspoelen de gehele top van het doek luifel met uw tuinslang.

Nadat je de top van de luifel gereinigd, moet u naar de onderkant van het schoon te maken ook. Gebruik dezelfde technieken om het schoon te maken. Spuiten met water en zeep, scrub met wat schrobben tool is de meest handige, en spoel.

Op dit punt moet je voortent schoon zijn. Er is echter nog meer je kunt doen om het in goede conditie te houden op de lange termijn. Kies eerst een commerciƫle kit die is ontworpen voor gebruik buitenshuis op canvas en breng het aan de schone luifel. Het is belangrijk om dit onmiddellijk te doen, als je niet wilt te verzegelen in vuil of stof, vooral omdat dit de afdichting minder effectief zal maken.

Daarnaast moet je je bezem te gebruiken om vuil te verwijderen, zoals spinnenwebben of blaadjes van je canvas regelmatig luifel. Je moet alleen moet uw voortent elke 6 maanden bij de meeste schoon te maken, echter.