hoe schoon te maken uw douche knoppen

Stap 1 – Start Dry

Stap 2 – Spray Solution

Stap 3- Get Schrobben

Stap 4 Rinse

Stap 5 – Droge en Shine

Stap 6 – Reap en Repeat

Dag in dag uit, het is algemeen bekend dat uw douche krijgt een echte werk uit, met name de douche knoppen. Of ze worden bedekt met zeep bubbels, zeepresten, shampoo, conditioner, of zelfs hard water vlekken, moet de douche knoppen om vaak worden gereinigd. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige en pijnloze manieren om de douche knoppen spic en span te krijgen.

Wees ervan bewust dat er een aantal douche knoppen die zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals plastic, plexiglas, of zelfs metaal, dat specifieke eisen voor het reinigen kan hebben. Afhankelijk van het materiaal, lees suggesties van de fabrikant voor het reinigen of verzorgen.

Zorg ervoor dat de douche droog is voordat u begint met de onderstaande stappen. Daarbij zal te maken krijgen in de douche om de knoppen schoon te maken voor u gemakkelijker en droger.

Als u een winkel gekocht ruitenreiniger of badkamer schoner, spuit de knoppen grondig. Laat de oplossing lang genoeg om het vuil te dringen.

Als u liever met behulp van zelfgemaakte of natuurlijke reiniging ingrediƫnten om schoon te maken uw douche knoppen, maak uw eigen. Meng gelijke delen gedestilleerd azijn en koud water in de tweede spray fles en schud krachtig om het mengsel te mengen. Grondig de vacht van de douche knoppen en laat het mengsel zitten totdat het begint op te lossen aangekoekt-on producten. U kunt ook gebruik maken van citroensap en water.

Gebruik een natte spons of een kleine keuken scrub borstel om het losgemaakte vuil van de knoppen te schrobben. Hoe harder de haren op de borstel, hoe beter.

Spoel de oplossing op de knoppen met behulp van een van de spuitbussen gevuld met schoon water. Als u een afneembare douchekop in de douche, gebruik het om het reinigingsmiddel in plaats daarvan te spoelen. Koud water het beste werkt.

Gebruik een schone doek of keukenpapier om de douche knoppen te drogen.

Naarmate de tijd vordert, wordt dagelijkse douche variabele weer te accumuleren. Als dit gebeurt en je merkt een veel vuil of vervaagde zoek knoppen, herhaal het reinigingsproces. Hard water en zeep te maken hun sporen in de tijd.