hoe stinkdieren van een bezoek te ontmoedigen

Alles verwijderen Leftover Pet Food

Pick Up Fallen Fruit

Gooi Garbage

Get Rid van Grubs

Oprakelen Fallen Leaves

Stinkdieren graag tuinen bezoeken wanneer ze honger hebben en op zoek naar voedsel. Ze komen om te zoeken overgebleven voedsel voor huisdieren of fruit gedaald van bomen in de tuin. Als niet gestopt ze aansprakelijk maken een puinhoop in de tuin en kan een plaag worden. Hier volgen enkele tips over hoe om hen van een bezoek aan uw achtertuin te ontmoedigen

Zorg ervoor dat alle overgebleven hondenvoer of voedsel voor huisdieren in uw tuin is voordat ‘s nachts verwijderd, omdat stinkdieren meestal uit onderneming’ s nachts.

Als u fruitbomen in je tuin, pick-up van alle gevallen fruit dus stinkdieren niet krijgen in de gewoonte van te komen na hen.

Zorg ervoor dat de vuilnisbakken je strakke montage deksels, en het gebied rond de blikjes schoon is. Er mag geen etensresten gevallen rond de blikken zijn.

Gebruik nemotides om zich te ontdoen van de larven in uw gazon. Stinkdieren zoeken naar larven en doen veel schade in het proces, dus zorg ervoor dat uw gazon vrij is van hen.

Oprakelen afgevallen planten en bladeren vaak in uw tuin, zodat slakken worden geƫlimineerd. Stinkdieren zoals op jacht naar slakken dus zorg ervoor dat je te ontdoen van hen, zodat stinkdieren worden ontmoedigd om te bezoeken.