hoe stoelspoor molding snijden

Stap 1 – Meten, meten, meten

Stap 2 – Bereid je stoel Rail

Stap 3 – Making Your binnen Corner Cuts

Stap 4 – Snijd het tweede stuk

Stap 5 – Trim Edges

Stap 6 – Zand

Stap 7 – Repaint en Stain

Je moet een beetje oefening en weet hoe je stoel spoor molding snijden. Stoelspoor molding is een geweldige aanvulling op veel verschillende kamers. Het voegt grote accenten aan de plafonds in gangen, eetkamers, woonkamers, keukens en zelfs badkamers. Stoelspoor molding is gebruikt voor vele jaren in verschillende stijlen en soorten woningen. Hieronder vindt u instructies over hoe goed gesneden stoelspoor molding voor uw huis accent en decor behoeften te vinden.

Voordat u begint om uw bezuinigingen te maken, moet u volledig voorbereid. Neem je meetlint en noteer de lengte van uw installatie rail behoeften stoel. Een overzicht van de kamer op een stuk papier. Voor elk stuk toe te voegen ongeveer 10 procent meer voor een afval en fout uitkering.

Het is altijd het gemakkelijkst te prime en verf de stoel rail voordat je het snijden en te installeren. Het is veel makkelijker om de stoel rail te bereiden voordat je het installeert dan om te schilderen en prime ervan zolang het is al op de muur. Dit bespaart u onnodige taping langs de muur.

De binnenkant hoek bezuinigingen op je stoel rail moet anders zijn dan de buitenste hoek bezuinigingen worden gemaakt. Neem een ​​stuk van de stoel rail en zet hem in een mijter doos. Line-up van het einde van de stoel rail met de mijter doos, zodat je het snijden in een hoek van 90 graden. Doorzag de rand van de stoel rail.

Nu moet u het stuk molding die zal gaan tegen het gezicht van het stuk dat u gewoon knippen knippen. U moet dit doen met een coping-zaag. Leg het stuk vormen in de mijter doos en met behulp van een zaag (fijn tand backsaw werkt het beste), snijd de gieten in een hoek van 45 graden.

Knip het overtollige hout op de achterkant van het stuk vormen, opnieuw met het omgaan zaag.

Monteer de twee stukken van de stoel rail samen. Gebruik een scherp mes om overtollig hout of stukken die werd gemist tijdens uw mitering verwijderen. Breng de stukken weer bij elkaar om ervoor te zorgen dat u een goede en flush fit.

Schuren één van de ruwe randen die zijn gemaakt tijdens dit proces.

Waar je cut merken en schuren sporen hebben achtergelaten, neem uw blik beits of verf en de afwerking van de buitenkant van de stoel rail. Nogmaals, het is beter om gewoon te raken van de stoel spoor nadat deze is geïnstalleerd, en voordat het op de muur.