hoe te bouwen en installeren van een winterkoninkje huis

Stap 1: De Basis Wren House Ontwerp

Stap 2: Snijd de Parts

Stap 3: Build the Box

Stap 4: afwerkingen

Stap 5: Monteer de Wren huis

Een winterkoninkje huis is een typisch vogelhuisje. Hetzelfde type vogelhuisje kan worden gebruikt door vele kleine wilde vogels, zoals mussen en bluebirds. Om een ​​generieke winterkoninkje huis te bouwen, volg dan de onderstaande stappen.

Een eenvoudige winterkoninkje doos bestaat uit 1 lange zijde, 1 korte zijde, en 2 kanten die schuin van achteren naar voren. Deze stukken vormen de muren van het winterkoninkje huis, en een vijfde stuk vormt de vloer. Aan de voorkant (of korte zijde) van de doos, moet u een gat voor de vogel gebruik te snijden, en een kleine plug voor vogels baars op. Plaats een top op de doos en plak hem op een post.

Een vogelhuisje voor winterkoninkjes hoeft niet groot te zijn. Snij het langste stuk 12 inches lang en de kortste stuk moet 10 tot 11 inches lang. Snijd de zijstukken schuin, langer op de rug en korter aan de voorzijde, die overeenkomen met de lengte van de voor- en achterkant.

Meet 4 inch vanaf de bovenkant van het voorpand en boor het gat. Bevel de randen van de gaten met schuurpapier.

Boor een gat ter grootte van de plug. Installeer de plug met houtlijm. U kunt het onderste stuk later gesneden om ervoor te zorgen dat het goed past in het gat te vullen.

Gebruik afwerking nagels winterkoninkje dozen aan elkaar overstag. Breng de zijkanten tegen de binnenrand van de rug en sluit de voorkant door het aanbrengen van de binnenkant van de voorwand aan de korte punten aan de zijkanten. Mark en snijd een stuk van 1×6 te passen in de onderste opening, en spijker het op zijn plaats ook. Centreer het stuk triplex op de top van het vogelhuisje, en spijker het naar beneden.

Schilderen of afwerking van het materiaal als je wilt om te kijken. Houd in gedachten dat verven en vlekken bevatten chemische stoffen die schadelijk zijn voor winterkoninkjes en hun eieren kunnen zijn. Als een winterkoninkje detecteert gevaarlijke chemische stoffen, zullen ze geen gebruik maken van het vak en uw inspanning zal worden verspild. Voor het beste resultaat, laat het vak op een natuurlijke manier weer.

Zorg ervoor dat u het vogelhuisje te monteren boven het bereik van grond dieren. Bovendien vermijden dat deze onder takken, waar roofdieren neer kon klap op. De beste methode is om een ​​bericht te plaatsen in een relatief afgelegen gebied, met veel zon en een open gezichtsveld. Monteer de vogelhuisje op de post, zodat het ligt op het zuiden of het oosten.