hoe te bouwen vouwen werktafels

Stap 1 – Get Wood

Stap 2 – Bevestig Rim

Stap 3 – Bevestig Legs

Stap 4 – Oppervlaktebehandeling

Folding werktafels zijn licht, gemakkelijk op te bergen en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van verschillende dingen. De tabel kan worden gebruikt voor een eenvoudige doe-het-zelf-werk zoals behangen of zagen. Het bouwen van een opklapbare tafel is een zeer eenvoudig proces dat je zelfs kunt voltooien als u een tafel nooit eerder hebben gebouwd.

U moet multiplex te gebruiken voor deze job. Een goede tip is om een ​​houtzagerij waar je moet in staat zijn op te halen het hout heel goedkoop te bezoeken. Zorg ervoor dat uw hout heeft een dikte van ongeveer 1 1/2 inch. De oppervlakte grootte van de tabel is aan u, maar 4 voet door 4 voet is een goede plek om te beginnen. U vindt er ook stukken voor de benen, waarvan 4 voet hoog moet zijn nodig. Een goed idee is om de poten kleiner is dan de lengte van het tafelblad oppervlak, zodat ze in kunnen folden. Zorg er ook voor u stukken hout op een velg, die aan de buitenste rand van het tafelblad zal worden vastgesteld creëren. Deze helpen bij het bevestigen van de benen.

Snij 4 kleinere stukken hout ongeveer 3 inch breed met een handzaag. Zorg ervoor dat deze stukken zijn even groot als de lengte weerszijden van het tafelblad. Bevestig elk stuk een buitenrand van het tafelblad op een moment om de rand te vormen. Houd elke stuk hout weer plat tegen de buitenrand van het tafelblad. Gebruik een elektrische boor en kleine schroeven om elk stuk te bevestigen. Zorg ervoor dat elk stuk hout gebruikt voor een velg zijn niveau met elkaar. U kunt dit controleren met een waterpas.

Snijd de poten van de tafel met een hand of een elektrische zaag. Zorg ervoor dat ze zijn ongeveer 4 voet hoog met 3-4 duim over elke kant. Gebruik de beugel kits om de benen te hechten aan de rand die u hebt geïnstalleerd. Zorg ervoor dat de beugel kits zijn vouwen kits. Dit zal u toelaten om de benen in als je geen gebruik maakt van de tafel vouwen en sluit ze op in plaats wanneer u bent. De grootte van de poten kan variëren, afhankelijk van hoe lang je bent en hoe u van plan om de klaptafel gebruiken.

U krijgt nu een opvouwbare werktafel, die u kunt gebruiken in een verscheidenheid van verschillende locaties hebben gecreëerd. Het kan echter nog steeds kijken slordig. Neem een ​​stukje schuurpapier en zand het oppervlak van de tafel totdat het glad in het kader van de hand. Voeg een laag beits met een grote kwast en gebruiken een kleine hoeveelheid hout Pools op een grote stoffen te voltooien zodra deze is opgedroogd. Laat het hout polish kunnen binnendringen en bewaar de tafel door het vouwen het en schuiven het weg.