hoe te hangen blinds schoon te maken

Stap 1 – Regelmatig schoonmaken

Stap 2 – Verwijder Van Hanger

Stap 3 – Vinyl, aluminium en houten jaloezieën

Stap 4 – Stof Blinds

Opknoping jaloezieën of verticale jaloezieën zijn relatief weinig onderhoud, maar ze vereisen een zekere mate van schoonmaak te houden ziet er goed uit. Indien niet regelmatig schoongemaakt, zullen ze uiteindelijk opbouwen een zware hoeveelheid vuil, stof en vuil. Hier zijn een paar eenvoudige stappen en reiniging tips die kunnen maken dat uw blinds uitzien als nieuw.

Dit is uw beste verdediging tegen je blinds steeds stoffig en smerig. Zodra ze zijn geïnstalleerd, krijgen in een regelmatige reiniging gewoonte met hen. Voor veel soorten, vooral hout, vinyl of aluminium jaloezieën-gaan over hen met een plumeau is alles wat nodig is. U kunt er ook voor kiezen om een ​​vacuüm te bestrooien attachment gebruiken. Hoe dan ook, zorg ervoor dat schoon te maken uit beide kanten van uw blinds op een regelmatige basis.

Voor meer heavy duty reiniging, volgt u de onderstaande stappen.

U moet uw blinds neer te halen geen grote schoonmaak te doen. Haal ze uit hun haken aan de top, en maak de kettingen aan de onderkant. Wat stof blinds gewichten in een zak genaaid in de bodem, en die moeten worden verwijderd voor reiniging.

Neem je blinds buiten als het weer het toelaat, omdat dit de beste plek om de schoonmaak te doen zal zijn. Als je ze niet naar buiten kan nemen, zal het bad volstaan.

Voor de meeste harde blinds zoals vinyl, aluminium of hout, water vermengd met een mild schoonmaakmiddel is genoeg om de truc te doen. Schrob ze neer met een spons of borstel. Als uw blinds zijn wit, kun je zelfs een beetje bleekwater toe te voegen voor wat extra whitening macht als je schoon te maken. Zoals u schoon te maken, zorg ervoor dat je niet buigen of draai je je blinds onnodig.

Nadat u klaar bent met het reinigen van beide zijden van al uw rolluiken, spoel ze met schoon water. Dit kan gedaan worden vooral makkelijk als je een tuinslang voor hen beschikbaar te spuiten met. Eenmaal gespoeld, laat ze drogen in de zon. Als binnenshuis schoonmaken in je badkuip, kunt u uw douche te gebruiken om ze af te spoelen, maar je nodig hebt om een ​​handdoek te gebruiken om ze te drogen voordat opknoping ze een back-up.

Afhankelijk van het materiaal, kan rolgordijnen of makkelijker of moeilijker te reinigen dan harder types. Sommige rolgordijnen van textiel kan worden gereinigd in een wasmachine met een mild schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat als je dit doet dat je in te stellen voor het reinigen van fijne was. Raadpleeg de aanbevelingen van elke fabrikant voor het reinigen voordat u uw blinds in de wasmachine. Indien nodig, spuiten vlekken met een vlek schoner voor het wassen. Nadat je ze klaar bent met het wassen, hang ze aan de lucht drogen in plaats van gebruik maken van de droger. Hebt u rimpels, een lichte stoom instelling op uw ijzer is genoeg om de rimpels eruit te komen.

Als je niet willen of kunnen de wasmachine niet gebruiken, bent u vrij veel beperkt te herkennen reinigen. Koop een spot reiniger specifiek toegestaan ​​voor gebruik op welk materiaal je blinds zijn. Voor het reinigen, kunt u meestal laat de blinds opknoping up, en scrub over de spot reiniger met een zachte borstel of een doek.