hoe te ontdoen van gevaarlijke stoffen

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

Er zijn de gebruikelijke dingen die je denken als gevaarlijke stoffen (Hazmat), zoals motorolie en batterijen, maar dan die er een hele lijst van andere dingen die gevaarlijk zijn en moet goed worden afgevoerd. Wat kan verwarrend zijn, is de daadwerkelijke identificatie van Hazmat, en de juiste wijze van verwijdering.

Wat is Gevaarlijk?

Ga naar een hardware of supermarkt en er zijn gangpaden vol met gevaarlijke stoffen – de schoonmaak gangpad is één. Er zijn schoonmakers voor alles van uw vloer aan uw plafonds. Iets gemerkt met de woorden zuur, brandbaar, bijtend, gif, voorzichtigheid, giftig, gevaar of waarschuwing zijn potentieel gevaarlijk en vereisen speciale behandeling. Neem een ​​kijkje op de producten in uw huis. U zult merken dat veel van hen hebben deze waarschuwingslabels.

Er zijn ook items in je eten kast die niet gevaarlijk zijn om te eten, maar kan schadelijk zijn voor het milieu worden beschouwd. Deze vereisen ook speciale verwijdering praktijken. Frituurolie of het koken vet mag nooit worden gegoten in een afvoer of in de prullenbak gegooid. Om u een voorbeeld van de gevolgen ervan te geven, heb ik een keer per ongeluk gemorst vloeibaar vet, terwijl ik de grill schoonmaakte – doodde het gras en niets zou groeien er al jaren.

Andere dingen in je huis die gevaarlijk zijn, omvatten (maar zijn niet beperkt tot) bleekmiddel, batterijen, houtskool, lijm, haarlak, shampoo, fluorescerende lampen, de meeste verven, verfverdunners en inkt of toner cartridges.

Waar brengt u Hazmat?

Veel gemeenten bieden een gratis, eenmaal per jaar collectie Hazmat stortplaats. Er is meestal een jaar door collectie gebied als goed, maar ze komen vaak met een lading. Veel bedrijven bieden gratis drop-off gebieden in hun winkels voor bepaalde items. Zo zal Home Depot compacte fluorescerende lampen, grasmaaier batterijen en accu’s van elektrische gereedschappen te nemen. Office Max en Office Depot zal toner en inktpatronen te nemen. Auto Zone zal uw gebruikte motorolie en auto-accu’s te nemen.

Als je niet weet of er iets is Hazmat, geef je brandweer een oproep. Zij kunnen u vertellen of het is en waar u veilig kunt afvoeren.

Wat kunt u doen om uw Hazmat te beperken?

Koop alleen wat u denkt dat u nodig heeft. Hoewel kleine containers meer per ounce kan kosten, zullen ze besparen u de moeite van het plaatsen van de restjes, of verlaten ze zitten ongebruikt op een plank.

Gebruik veilige alternatieven, indien mogelijk. Azijn is een natuurlijke antibacteriële, dus ik gebruik het om mijn vloeren en werkbladen te wassen. Meng een liter water met een kopje azijn en uw vloeren en werkbladen zal schijnen. Als je niet van de geur van azijn, is er een manier om dat ook. Zet sinaasappelschillen in een stenen pot, vul de pot met azijn en laat het zitten voor twee weken. Giet de vloeistof in een spuitfles en gebruik het overal in het huis. De oranje schil is een natuurlijk vet snijden middel. (Een bijkomend voordeel is dat het ook een bug afweermiddel -. Perfect voor de keuken) Met behulp van deze natuurlijke alternatieven zal helpen om te bezuinigen op uw gevaarlijke stoffen gebruikt en is gezonder voor uw huis en dierbaren.

Andere Huishoudelijke Artikelen die speciale zorg nodig hebben

Medicatie mag niet worden gespoeld in de afvoer of in de prullenbak gegooid. De meeste gemeenten hebben een medicijn verzameling dag een keer per jaar.

Alle elektronica zoals koelkasten, diepvriezers, televisies, computers en printers hebben speciale richtlijnen voor verwijdering. Sommige energiebedrijven zal uw oude apparaten te nemen (sommigen zullen zelfs geven u contant geld) alleen maar om de energie-varkens uit de roulatie halen. Helaas, ik heb nog steeds niet gevonden een plaats die de andere items te nemen voor gratis. De laatste keer dat ik in een televisie, het kostte me vijf dollar voor hen om het mijn handen opstijgen.

Het is verbazingwekkend hoe veel dingen in een normaal huis zijn Hazmat. Een eenvoudige manier om te bepalen Hazmat zou alles gevonden in uw huis, garage, kelder of tuin, dat schadelijk kan zijn voor u of uw omgeving als ongepast beheerd. Dus, wees goed voor jezelf en je omgeving. Lees alle labels, opslaan en / of vervreemden van de dingen op de juiste, en u en deze aarde kan veel langer zijn.