hoe te spoelen op een centrale airconditioning unit te reinigen

Zoek uw hoofdunit

Spuit de Coils

Spoel de Coils

Afronden

Een centrale air conditioner is een eenheid die koude lucht verspreidt in uw huis of bedrijf. De lucht wordt geduwd door een aantal spoelen die de lucht bewegen. Deze spoelen moeten worden gereinigd een keer per jaar om te voorkomen dat allergie problemen en om geld op uw elektriciteitsrekening besparen.

Schakel de elektriciteit

Voor werkzaamheden aan een toestel of andere inrichtingen die worden beïnvloed door elektriciteit, is het belangrijk om de stroombron uit het apparaat. Met een centrale air conditioner, wil je de stroom uitschakelen om uw hele huis. Hoewel je dit kunt doen met uw breaker doos, is het slimmer om uw elektrische bedrijf bellen en ze uit te schakelen uw elektriciteitsrekening voor u.

Als je niet weet waar het grootste deel van het apparaat is geïnstalleerd, zal u wilt om rond te kijken voor het. In het algemeen kan panelen bedekken buiten huis of kantoor, aan de kant van het gebouw, maar kan deze zich aan de achterkant van het gebouw op de grond dicht bij huis of kantoor of zelfs op het dak.

Zodra u de panelen met betrekking tot uw airconditioner hebt gevonden, verwijder de panelen door de schroeven los te draaien met een schroevendraaier. Zorg ervoor dat het gebied om je heen is schoon, dus dat er niets zal vallen en schadelijk zijn voor de airconditioner terwijl u werkt. Nadat alles is losgeschroefd, trek het paneel uit de buurt van de airconditioner, het kennis nemen van hoe je het verwijderd, zodat u in staat om gemakkelijk opnieuw te bevestigen zal zijn.

Zodra u de rollen hebt gevonden, spuiten ze met water. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een ​​spuitmond aangesloten op uw tuinslang. Nadat u nat neer u allen spoelen, spuit een ontvetter op hen en laat de ontvetter op de spoelen zitten voor meer dan een half uur.

Zodra de ontvetter heeft ingesteld op de spoelen, spoelen een deel van een spoel om ervoor te zorgen dat de ontvetter werkte. Als het de spoelen niet volledig is schoongemaakt, kan het nodig om een ​​beetje langer te zitten.

Als de rollen schoon zijn, wil je de spoelen met de slang mondstuk te spoelen. Zorg ervoor dat het wordt steeds de zwaarste waterdruk mogelijk om ervoor te zorgen dat het water zal kloppen al het vet en vuil op de spoelen. Om ervoor te zorgen dat je jezelf niet kan verwonden, zorg ervoor dat je weg te onderscheiden van de druk van de spoelen, minstens 2 tot 3 voeten vandaan. Zorg er ook voor dat het mondstuk is ongeveer een voet weg van de spoelen, zodat de waterdruk het systeem niet zal schaden.

Laat de spoelen volledig drogen voordat opnieuw bevestigen van het paneel aan de buitenzijde van de airconditioner. Na het bevestigen van het paneel, kunt u uw energiebedrijf te waarschuwen voor uw elektriciteitsrekening weer aan te zetten.

Door het handhaven van uw airconditioning spoelen, zult u ervoor zorgen dat uw toestel langer en efficiënter zal werken.