hoe u de juiste maat snowboard kiezen

Het kiezen van de juiste maat snowboard is een belangrijke factor als het gaat om uw prestaties. Uw keuze wordt niet alleen gebaseerd op hoe lang je bent, of hoeveel je gewicht, maar het zal ook afhangen van uw capaciteiten als een ruiter, het terrein die u overweegt, hoe vaak je net zo goed zal worden snowboarden als uw budget.

Stap 1: Bepaal de Hoogte

Ga naast je snowboard en te bepalen hoe groot het is. Over het algemeen, als je naast je snowboard staan, moet het tussen je kin en het begin van je neus staan.

Stap 2: Bepaal uw gewicht

Ga op de weegschaal en neem uw gewicht. Bij het rijden van een snowboard, dat niet het gewicht van de rijder kan tegemoet te komen, be├»nvloedt niet alleen de prestaties, maar kan gevaarlijk zijn. Daarnaast manoeuvres zoals dia’s of kunnen sprongen de resultaten in de snapping van het bord. Nadat u uw gewicht hebt vastgesteld, winkelen voor snowboards die geschikt voor uw dimensies. informatie van de fabrikant op de snowboard moet u vertellen hoeveel gewicht kan weerstaan. Neem in overweging hoeveel uw kleding zal wegen, als goed.

Stap 3: Controleer uw Voetmaat

Als u niet beschikt over voldoende “taille breedte.” je zou hiel en teen slepen ervaren. Dit kan zeer ongemakkelijk en kan gevaarlijk zijn. Bovendien kan een overmaat van de taille-breedte gevaarlijk zijn, ineffectief en langzame overdracht van gewicht kan les responsiviteit van snowboard. Je moet ervoor zorgen dat u comfortabel op de snowboard gevoel dit uw vertrouwen niveau zal verbeteren.

Stap 4: Bereken uw rijstijl

U moet bepalen of u een all-mountain, vrije stijl type of rug land soort snowboarder. Als u een extreme ruiter, heb je waarschijnlijk niet wilt dat een snowboard, dat is te kort, simpelweg vanwege de barre omstandigheden die u kunt tegenkomen. Bovendien, als je een freestyle soort snowboarder, het terrein park kan heel moeilijk zijn, en je kan de neus druk ondervinden bij de neus van je snowboard gaat te ver.

Stap 5: Bepaal uw Ability

Als u een onervaren of nieuwe snowboard ruiter, kiezen voor een kortere snowboard en een die zorgt voor een grotere flexibiliteit dan die welke worden gebruikt door de meer ervaren rijders.

Stap 6: Kies voor Gender

Snowboards voor vrouwen zijn meestal lichter en korter dan degenen gemaakt voor mannen. Bovendien, de buiging in het algemeen zachter dan snowboards gericht op mannen of snowboards die unisex zijn.

Stap 7: Denk na over uw budget

Snowboarden kan kostbaar zijn, maar als meer betaalbaar dan sommige andere hobby’s. Je moet ervoor zorgen dat u kiest voor de juiste maat, omdat het kiezen van de verkeerde maat van een dure vergissing kunnen zijn.

Stap 8: Roep de hulp van een Snowboarden Professional

Als u niet de ervaring het kiezen van de juiste maat snowboard hebben, om hulp te vragen. Het kiezen van de verkeerde maat zal niet alleen je prestaties beïnvloeden, kan het riskant voor uw veiligheid. Het snowboard winkelpersoneel in staat zal zijn om u te helpen met uw keuze en zorg ervoor dat je board is comfortabel en veilig.