hoe u een bovengronds zwembad liner schoon

Stap 1 – Tap Uw Pool

Stap 2 – scrub je Pool Liner

Stap 3 – Vul uw zwembad

Als uw bovengronds zwembad liner is vol van schimmel, of diverse andere vormen van zwembad gerelateerde grime, kan je weten hoe je het schoon te maken. Hieronder staan ​​de stappen die u moet nemen om het te schitteren.

Alvorens over te gaan om uw zwembad liner schoon te maken, moet u het zwembad leeglopen. Begin deze stap door het aanbrengen van een afvoerslang die is aangesloten op een submersible, of “sump,” pomp afvoer van uw zwembad. Plaats vervolgens het andere uiteinde van de slang in de locatie die u wilt het water worden afgevoerd. Bij het uitvoeren van deze stap, is het zeer belangrijk dat u het water te pompen in een veilige locatie, zoals een riool afvoer. Na de beslissing op een geschikte drainage plek, gebruik maken van de dompelpomp om volledig drain het zwembad, waardoor de voorbereiding van de voering voor het reinigingsproces. De tijd die voor uw zwembad zal volledig worden geleegd is volledig afhankelijk van zijn grootte.

Na uitgelekt uw zwembad, ben je klaar om het schoonmaken te beginnen. Begin deze stap door het combineren van vloeibare zeep met warm water in een grote emmer. Afwasmiddel werkt over het algemeen het beste voor deze taak. Je weet dat de oplossing is klaar voor gebruik zodra het begint te sop vormen. Als alternatief, als je niet af bent afschrikken door chemicaliën, er zijn speciaal gemaakt liner schoonmaken oplossingen die kunnen worden gekocht bij de meeste zwembad aanbod winkels.

Nadat uw reinigingsoplossing vorm heeft gekregen, gebruik dan een mop, borstel, spons, of veerkrachtig washandje toe te passen en geven de liner een grondige schrobben. Begin met de zijkanten van het zwembad, de zorg te schrobben in brede verticale bewegingen. Vervolgens gaat u naar de oppervlakte te reinigen. Zodra alle gebieden van uw liner met succes zijn gereinigd, ga dan naar uw schoonmaak-oplossing met een tuinslang te spoelen.

Bij het uitvoeren van deze stap, maak er een punt om niet naar voren gebracht een overmatige hoeveelheid elleboog vet, omdat dit kan spotten, kras, of zelfs de liner scheuren. Mocht u in het bijzonder hardnekkige vlekken of vuil deposito’s tegenkomt, probeer dan het aanbrengen van een beetje extra schoner en, als je met behulp van een spons of washandje, overschakelen naar een scrub borstel of mop. In extreme gevallen kan een staalborstel worden gebruikt, maar niet te veel druk uit te oefenen.

Na het reinigen van uw zwembad liner, zal je nodig hebt om uit te lekken het zwembad van alle slang water de met behulp van uw afvoerslang en dompelpomp, opnieuw en zorg ervoor dat het water af te voeren naar een veilige locatie. Bij het vullen van uw zwembad, zet filter van het zwembad in om alle resterende sporen van uw reinigingsmiddel uit het water te zuiveren.