hoe u een nieuw zonnepaneel om zonne-energie terreinverlichting verbinden

Stap 1. Controleer de plaats van de oude zonnepaneel

Stap 2. Controleer de lengte van de kabel

Stap 3. Verwijder het oude zonnepaneel

Stap 4. Monteer het nieuwe zonnepaneel

Stap 5. Sluit het zonnepaneel

Stap 6. Controleer voor schaduw generatoren

Stap 7. Test-it

Stap 8. Reiniging

Op zonne-energie buitenverlichting is een efficiënte, zuinige en milieuvriendelijke manier om uw tuin te verfraaien of te waarborgen licht in de avond in een openlucht of zelfs binnenruimte. Het systeem bestaat uit fotovoltaïsche cellen, batterijen en LED-lampen. Veranderen het zonnepaneel verschilt afhankelijk van het type van de zonne-energie lichten. Voor sommigen is het zonnepaneel opgenomen in de zonne-energie licht, zodat het veranderen van het zonnepaneel betekent dat het veranderen van de zonne-energie licht. Voor anderen het zonnepaneel afzonderlijk geïnstalleerd, zodat deze kan worden vervangen door een nieuwe terwijl de zonne-energie lichten.

Controleer of de gekozen voor het zonnepaneel plaats is nog steeds het aanbieden van de blootstelling aan de zon nodig is voor het opladen van de buitenverlichting. Het zonnepaneel dient zuiden en georiënteerd zodat het zonlicht absorberen zoveel mogelijk tijd overdag. Houden ook rekening met de lengte van de beschikbare draad en, indien tijdens het veranderen van het zonnepaneel, u ook wilt wijzigingen aan te brengen in de positionering van uw zonne-energie lichten.

Controleer de lengte van de kabel tussen het zonnepaneel positie en de zonne-energie lichten. Bij het kopen van het nieuwe zonnepaneel rekening houden met uw resultaten. Het is beter om meer draad hebben om te kunnen uw zonnelichten positie veranderen indien nodig. Ook, denk dat als je je zonnepaneel nodig hebben om meer zonne-energie lichten leveren dan de oude.

Koppel de kabel gaan van het zonnepaneel aan de zonne-energie lichten. Verwijder de schroeven gebruikt om het zonnepaneel aan de oppervlakte (muur, dak) vast te stellen. Stevig vasthouden het zonnepaneel, terwijl het verwijderen van het oog op laten vallen en breken te voorkomen. Gooi de oude zonnepaneel op een milieubewuste manier.

Monteer het nieuwe zonnepaneel op de besloten verankering plaats. Dit moet een stevige ondergrond te zijn. Gebruik de schroevendraaier om het zonnepaneel te repareren. Pas de hoek van de zonnecel bewegen aanpassing drager.

Leg de draad, zodat u kunt het zonnepaneel aan te sluiten op de zonne-energie lichten.

Controleer en verwijder takken of andere elementen die schaduw op het zonnepaneel kunnen genereren.

Wachten voor de nacht te komen en testen van de nieuwe zonnepaneel. Indien u problemen geconfronteerd controleer dan eerst de verbinding draad.

Houd het zonnepaneel vrij van vuil en puin. Een vuile panel zal niet toestaan ​​dat een batterij volledig op te laden. Dit kan de levensduur van de batterijen nadelig beïnvloeden en bepalen storing van de zonne-energie buitenverlichting.