hoe u tegelvoegen schoon

Of je hebt tegelvloeren of keuken terug spatten, kan de voegen tussen de tegels behoorlijk smerig, en het kan moeilijk om te weten precies hoe specie schoon te maken. Echter, met de juiste reinigingsmiddel en een beetje elleboog vet, kun je voeg fris en nieuw te krijgen.

Begrijpen hoe tegelvoegen vuil in de eerste plaats kan handig zijn bij het kiezen van de beste grout schoner. In de badkamer bijvoorbeeld, is het meestal schimmel waardoor de grout vlekken. In de keuken kan het een combinatie van voedsel vlekken, algemene huishoudelijke verkeer, en meeldauw. Maakt niet uit wat de oorzaak van de vlekken, te beginnen met de eenvoudigste en minst zure reinigingsoplossing eerste, bewegen tot hardere chemische reinigingsmiddelen als u niet succesvol in het verkrijgen van de specie volledig schoon zijn.

Hoe werkt Grout Get So Grimy?

Afhankelijk van uw type van de vlek, kunt u in staat om weg te komen met huishoudelijke producten. Hardnekkige vlekken en milew kan zwaardere chemicaliën nodig. Ken uw opties voordat u aan de slag.

Ken uw opties

Voor sommige vlekken, kan eenvoudige huishoudelijke artikelen zoals azijn of bakpoeder effectief schoonmakers. Probeer ofwel een oplossing van gelijke delen azijn en water of een pasta van zuiveringszout en een beetje water aan de voeg te reinigen.

Tips voor elke tegel in elke ruimte

Spray of dep de reiniger op een kleine lengte van grout en schrobben met een harde borstel. Scrub in kleine cirkels in plaats van recht omhoog en omlaag om meer vuil uit de specie te verwijderen. Spoel goed met water en dweilen vervolgens goed droog met een spons of papieren handdoeken.

Keep Your Grout langer schoon

Generieke huishoudelijke schoonmaakmiddelen, zoals Mr. Clean, Lysol, of-poeder op basis reinigers kunnen ook werken op tegelvoegen. Gebruik als hierboven voor azijn of zuiveringszout gericht, en zorg ervoor dat de specie goed te spoelen na het reinigen. Als alternatief, als u eigenaar of toegang hebben tot een stoomreiniger, probeer het op je voeg werk. De druk van de stoomreiniger kan puin en vlekken die schoonmakers niet kan oplossen op hun eigen los te maken.

onderwerpen

Als je voeg niet volledig schoon is gekomen, is de volgende stap is om te proberen een commerciële tegels en specie schoner. Deze zijn beschikbaar waar schoonmaken van het huis producten worden verkocht. Probeer een reinigingsmiddel dat is pH gebalanceerd, zodat de chemische stoffen in het product de specie met voortzetting van het gebruik niet zal eroderen vinden. Om het beste resultaat van een commerciële schoner te krijgen, spuit het op en laat het zitten voor een paar minuten voordat schrobben. Volg de aanwijzingen op het etiket van het product om effectief te reinigen.

Voor zwaar vlekken, gebruik nog sterkere producten zoals zuurstof bleekmiddel poeder, waterstofperoxide of chloor. Deze producten moeten voor gebruik worden verdund. U vindt er ook heavy duty schoonmakers bij bouwmarkten of janitorial levering verkooppunten.

Als je deze route te gaan, moet u labels zorgvuldig te lezen en volg de aanwijzingen op de brief.

Gebruik nooit bleekwater op gekleurde grout, omdat het de specie zal verkleuren. Overmatig gebruik van bleekmiddel deze heavy duty reinigers kan je voeg beschadigen na verloop van tijd. Ze worden alleen aanbevolen voor hardnekkige vlekken, niet voor regelmatig onderhoud.

Als u het gebruik van commerciële reinigingsmiddelen, bleekwater, of andere chemicaliën, zorg ervoor dat de kamer waar je bent in het werken is goed geventileerd. Vergeet niet, dit is het sterk spul, dus je moet handschoenen en oogbescherming gebruiken bij het werken met elke chemische reinigingsmiddelen op basis van, en nooit reinigingsmiddelen vermengen. Chemische reacties kunnen schadelijke dampen of brandwonden veroorzaken als het mengsel de huid raakt.

Ongeacht wat het schoonmaken oplossing u ook kiest, gebruik dan een harde borstel voor het schrobben. Oude tandenborstels zal te zacht zijn, dus zelfs kleine ruimtes zullen een zware borstel nodig. Vermijd ook het gebruik van metalen borstels, omdat ze tasten de specie.

Zorg ervoor dat je voeg schoner te testen op een kleine, onopvallende plaats van de tegel eerste om ervoor te zorgen dat het niet zal eroderen of beschadig je voeg werk. Dit is vooral nodig als uw voegmortel is oud of beschadigd.

Wanneer uw voegmortel helemaal schoon is, houdt het fris en nieuw door het toepassen van een jas of twee van grout sealer kijken. Er zijn verschillende soorten specie zeehondenjagers beschikbaar voor verschillende toepassingen, zoals vloeren of badkamer tegels. Zorg ervoor dat u het juiste type voor de kamer u zult worden van toepassing zijn op te kopen. Opnieuw de specie sealer ten minste eenmaal per jaar, of als dat nodig is.