hoe u uw indoor / outdoor tapijt reinigen

Stap 1 – stofzuigen

Stap 2 – Spot Cleaning

Reinigen van grote Rugs

onderwerpen

Een indoor / outdoor tapijt, of een all-weather tapijt, is volledig gemaakt van synthetische vezels. Dit type tapijt is gemaakt om lang in natte, buitenomstandigheden, en omdat het synthetische, het is gemakkelijk schoon te maken en natuurlijk bestand tegen schimmel. In tegenstelling tot het schoonmaken van jute tapijten en andere tapijten, de synthetische vezels zijn eenvoudig te reinigen met een paar huishoudelijk gereedschap en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik de onderstaande tips om uw tapijt nieuw uit, zelfs nadat ze buiten in barre weersomstandigheden.

Hoewel indoor / outdoor tapijten zijn volledig synthetische en schimmel kan niet groeien op de vezels, kunnen schimmels groeien op de bodem en vocht gevangen binnenkant van de deken. Om uw all-weather tapijt zoek zijn best te houden, moet u regelmatig stofzuigen is om vuil te houden van de afwikkeling van diep onder de vezels.

Om een ​​frisse spill schoon, verwijder eventuele overtollige vuil of vloeistof die op de top van het tapijt, en dan dep het gebied herhaaldelijk met een zachte, droge doek. Laat de spot niet wrijven.

Gebruik indien nodig een mild schoonmaakmiddel, water en een zachte borstel om eventuele residu dat overblijft verwijderen. Dan vlek totdat het bijna droog is. Gebruik een slang om grondig te spoelen, en laat het drogen buiten.

Voor het verwijderen van wijn of een op basis van tomaten morsen zoals ketchup, moet u ook voorzichtig dep de vlek te voorkomen permanente kleuring. Verwijder voorzichtig het overtollige vocht, zorg ervoor dat u meer van te duwen in de rug. Gebruik vervolgens een wit doek met club soda om de vlek te deppen. De club soda zal het zuur te neutraliseren in de spill en maakt het minder waarschijnlijk om een ​​permanente vlekken achterlaten.

Om een ​​indoor / outdoor tapijt dat u op uw veranda of een andere semi-blootgestelde gebied zijn gemonteerd schoon te maken, kunt u een neutraal schoonmaakmiddel te gebruiken op de verhouding van ongeveer 1/2 ounce tot 1 liter water. Gebruik een zachte borstel voor het reinigen van vlekken en vlekken, en gebruik een grote push bezem om voorzichtig te schrobben de rest van het oppervlak van de RUG. Gebruik een slang om het tapijt te spoelen, en gebruik vervolgens de push bezem om het overtollige water weg te duwen.