hoe uitsparing voor een plug box in keramische tegels

Stap 1 – Maatregel

Stap 2 – Mark Metingen op Surface

Stap 3 – Cut Tiles

Stap 4 – Laat de Tile Dry

Soms moet je het patroon van de muren te veranderen of het installeren van een plug box aan de tegel van een badkamer, woonkamer of andere kamer in het huis. Je hoeft niet van de diensten van een aannemer nodig heeft voor een dergelijke eenvoudige taak. als volgt te werk.

Meet de afstand tussen de rand van de uitlaat en de buitenrand van het laatste stuk van de tegel. De snede moet worden gemaakt op de uitlaatkast, niet de voorplaat. Het voorpaneel rust op het oppervlak van de tegel is. Probeer de randen van de tegel gesneden zodat ze verborgen blijven onder het voorpaneel. Dit is het lastigste onderdeel van het snijden van een plug doos in een keramische tegel. Je moet voortdurend oppassen om de tegel niet chip te zijn.

Gebruik vervolgens het vet potlood om de tegel te markeren. De markeerpotlood, die is gemaakt van gekleurd en gehard was, kunnen harde, glanzende en niet-poreuze oppervlakken te markeren. Herinner dat de soort deelstuk, of een L-vormige inkeping of een U-vormige inkeping, afhankelijk van de plaatsing van de apparatuurdoos.

Gebruik je natte zaag bij een bepaalde hoek ten opzichte van de snede te maken. Vergeet niet om de tegel om te draaien en snijd het uit de achterzijde. Gebruik dezelfde merken die u gebruikt om de eerste snede te maken.

Vergeet niet om de tegel volledig drogen. Daarbij zal maken het bindmiddel kleven zowel aan de muur en de tegel. Draag de juiste oog- en gehoorbescherming om u te beschermen tegen ongevallen. Beschermende kleding kan lastig zijn, maar het kan een echte zegen zijn.