hoe vloertegel tegen wandtegel kont

Stap 1 – Het verkrijgen van de juiste materialen

Stap 2 – Het meten van de baan

Stap 3 – Leg de vloertegel

Stap 4 – Installeer de Cove Base

Stap 5 – Breng de Grout

Stap 6 – Installeer de wandtegels

Putting vloertegel en de muur tegel tegen elkaar kunnen lijken als een moeilijke stelling. Echter, als je het goed doet, moet je geen problemen met dit proces. Hier zijn de basisprincipes van hoe je kont vloertegel tegen wandtegel.

Voor deze functie, gaat u nodig hebt om de juiste materialen te krijgen. Idealiter zou je willen zijn in staat om de wandtegel en de vloertegel rond dezelfde tijd te installeren. Op deze manier kunt u tegel die lucifers of een aanvulling op elkaar te krijgen. Wanneer u de aankoop van uw tegel, wilt u ervoor zorgen dat u tegel cove basis die is gemaakt voor deze toepassing. Dit type tegel overgang lijkt een stuk muurtegel met een bocht op de bodem. De wandtegel zal direct passen op de top van haar en de vloertegel zal optrekken tegen het op de vloer. Dit is de beste manier om wandtegel en vloertegel kont tegen elkaar. Het biedt u een afgewerkte look die is zeer professioneel.

Voordat u een aankoop doet, moet je het meten van de kamer. Neem je meetlint en ontvang de afmetingen van de muur en de vloer. Vermenigvuldig de lengte en de breedte van elke ruimte samen met de vierkante meters te krijgen. Voeg 10 procent tot elke waarde voor u genoeg geven voor afval. U moet dan de lineaire lengte van het gebied waar je naartoe gaat om de baai honk te meten. Deze worden meestal verkocht door het stuk, dus je moet weten hoeveel aan te schaffen.

Begin met het leggen van de vloer tegel. Breng de lijm op de vloer en druk op de vloertegel beneden in. Met behulp van tegel afstandhouders, zul je in staat zijn om de ruimte de tegel op de juiste wijze. Wanneer je naar de muur, je wilt voldoende ruimte die het mogelijk maken om de tegel baai basis passen.

Op dit punt, moet je de tegel baai basisinstallatie. Breng de lijm aan de muur en druk vervolgens op de tegel cove basis op zijn plaats. Zorg ervoor dat de bodem van de baai basislijnen met de vloertegel mooi met behulp tegel spacers hier.

Na de verhuur van de ruimte droog ‘s nachts, moet u de mortel toe te passen. Gebruik je grout vlotter de grout te installeren in de specie gewrichten. Dan laat de specie drogen ‘s nachts voordat ze verder gaan.

Op dit punt, kunt u beginnen met het installeren van de wandtegel. Je moet in staat zijn om de tegel direct op de bovenkant van de tegel cove basis die al is geïnstalleerd te leggen. Leg de wandtegel en laat ze een nacht drogen. Grout de tegel en dan moet je bereid zijn om de ruimte te gebruiken.