wat u met een olietank

Het schoonmaken van de Tank

Het verwijderen van de Tank

Een oude olietank die wordt achtergelaten op een terrein kan een gevaar voor het milieu te creëren en leiden tot boetes en kosten ter beschikking wanneer de woning wordt verkocht. Hierdoor is altijd een goed idee om verwijdering van olietanks zodra zij niet meer worden gebruikt.

Zodra de tank niet meer gebruikt moet worden geleegd en gereinigd, en de olie moeten worden verwijderd. . U kunt uw lokale oliestook bedrijf te komen en de pomp de tank naar buiten en om te controleren of het is helemaal leeg noemen, Als de tank leeg is, het is schoon het vóór verwijdering. Bel een professionele schoonmaak bedrijf dat zal gebruik maken van milieuvriendelijke oplosmiddelen om de hele tank te reinigen.

In veel gebieden, hebben de lokale autoriteiten niet toestaan ​​dat mensen op te graven en graven hun eigen tanks. In plaats daarvan, vergunningen voor uitgraving nodig en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verwijderen tank nodig;. Indien het verwijderen van de tank is niet mogelijk vanwege omringende gebouwen of structuur, wordt het gevuld met een inert materiaal zoals grind en cement. Het is belangrijk op te merken dat veel staten vereisen de aanwezigheid van een olietank worden bekendgemaakt bij de verkoop van onroerend goed, en het kan de waarde van het onroerend goed in de toekomst beïnvloeden.