wat u met verfverdunner

Nooit Gooi Ongebruikte thinner als gewone Trash

Schaf Alleen de benodigde hoeveelheid

Hergebruik Excess verfverdunner

Gooi de Paint Sludge

Verfverdunner is een gevaarlijk afval beschouwd en moet worden afgevoerd op een manier die veilig is voor het milieu en de volksgezondheid. Het is eigenlijk een oplosmiddel op olie gebaseerde verf de gewenste consistentie dunner, zodat deze gemakkelijk kunnen worden toegepast en opgeruimd. In veel gevallen, na een schilderij project wordt gedaan, vindt u dat u overgebleven hebt verfverdunner, en je kan zeker bent van de juiste methoden van verwijdering zijn.

De meeste steden hebben speciale methoden voor de verwijdering van gevaarlijk afval. Als u in de buurt van een gevaarlijke programma afval heeft, moet u contact opnemen met de lokale overheid voor informatie over de beste methode voor verwijdering.

Giet nooit ongebruikte verfverdunner beneden riool of in een gewone prullenbak. Als het eindigt op stortplaatsen of het watersysteem, het zal bloedzuiger in onze waterwegen, waardoor schade aan het mariene dieren en vervuilende onze watervoorziening.

Tip: Neem contact op met uw lokale autoreparatie en service winkel of tankstation. Ze hebben een tank voor vuile, gebruikte olie en auto vloeistoffen en zijn eigenlijk betaald wanneer een drooglegging bedrijf pakt het op te verfijnen in een bruikbare olie. De meesten zouden blij met de verfverdunner, omdat het zou helpen sneller te vullen hun reservoir. Dat is hoe ik te ontdoen van al mijn gebruikte thinner veilig.

Als u zelden gebruikt verfverdunner, nooit kopen grote hoeveelheden die je niet gebruikt. In plaats daarvan kopen kleine hoeveelheden alleen wanneer nodig. Ook kunt u proberen om het gebruik van alle verfverdunner voor hebben voor een bepaald project door het aanbrengen van extra lagen verf of door het schilderen van een aantal kleine voorwerpen die retoucheren nodig. Als u nog wat ongebruikt materiaal resterende, kunt u het aan een vriend of buur die van plan is om een ​​schilderij project uit te voeren.

U kunt gebruikte thinner te slaan en opnieuw te gebruiken in uw volgende schilderij project als je eindigen met een hoop overtollige. Draag handschoenen om uw handen te beschermen, en giet de gebruikte verfverdunner in een glazen fles of een container, het sluiten van het deksel stevig vast. Om iemand anders verwarren de verfverdunner voor iets anders te voorkomen, label het op de juiste wijze. Na een paar maanden zal de verfdeeltjes naar de bodem en laat duidelijk dunner aan de top. U kunt giet deze vloeistof en gebruiken in uw volgende schilderij project. Vermijd gieten de thinner in een container die eerder werd gebruikt om eetbare stoffen te houden, omdat dit kan interfereren met de integriteit van de chemische stof.

Nadat u de duidelijke verfverdunner herstellen, zult u worden gelaten met enkele gekleurde slib op de bodem van de container. Dit slib moet worden afgevoerd in overeenstemming met de richtlijnen voor gevaarlijke afval in uw omgeving. Bel de verwijdering hulplijn en zorgen voor drop-off of pick-up van de afvalstoffen. Als u geen regelingen voor gevaarlijk afval in uw gebied, kunt u het slib wordt in een goed geventileerde ruimte te verlaten. Het zal volledig opdrogen na enige tijd, en dan kun je beschikken over de droge overblijfsel in de vuilnisbak. U dient echter contact op met de plaatselijke autoriteiten en ervoor te zorgen dat dit aanvaardbaar is. U kunt ook proberen en versnellen van het droogproces door het toevoegen van zand of kattenbakvulling aan het slib. Droog afval is gemakkelijker en beter voor het milieu te beschikken dan nat afval.